Min Stora Sorg

 
För Min Stora Sorg, som till vardags heter Anso Lundin, har musiken alltid varit en stor del av hennes liv. Anso figurerade länge på musik – och klubbscenen som medlem i bl.a. banden Leiha och Idiot Kid, tills hon började göra egen musik som kom att bli Min Stora Sorg och debutsingeln “Blomstertid” 2012.  Det hyllade debutalbumet “MVH Anso, M$$” släpptes 2013 och kritikerna stod enade; “Tänk att svensk pop begåvats med ett nytt namn – någonstans mellan Lykke Li och Jenny Wilson”, sa Per Sinding-Larsen då.
 
Seda dess har Min Stora Sorg varit en självklar del på den svenska pophimlen och har turnerat runt om i landet, samarbetat med bl.a. Ji Nilsson, Silvana Imam och Simon Emanuel. Min Stora Sorg har gett oss oförglömliga låtar som ”All skit kommer tillbaka”, ”Anso&John”, ”Jag står kvar” och ”Gud gråter”.
 
Den 7 april i våras släppte Min Stora Sorg den efterlängtade singeln “PAUS” som hyllades  av kritiker och fans. Redan den 28 maj, på självaste mors dag var det dags för ytterligare ett släpp. “Canta Mami” (Sjung Mamma, på svenska) – en låt som handlar om självupplevda relationer och de stundtals påfrestande, om än självvalda och älskade, rollerna som mamma, partner och vän. På “Canta Mami” sjunger Min Stora Sorg på sitt egna karaktäristiska melodispråk direkt från hjärtat – ärligt, fint och naket.

 

Mer info

Boka Min Stora Sorg

Fält markerade med * är obliatoriska

Press